السمبوسة بالصور
21-08-2010, 12:11 PM
1ونص كوب فرينة/رشة ملح/ونص كوب ماء/ربع كوب زيت..
وانا طبعا ضاعفت الكمية..اضعاف اضعاااف,,,عشان تكفى

بكورها كور بحجم الليمونة الكبيرة وافردها وارص عليها الحشوة
واقفلها زى المثلث

نجي الان للحشو
الحشوة

باعمل اكتر من حشوة
باللحم المرحي/والدجاج مرحي كيما اللحم المرحي وعليها انواع من الخضار/ بالبطااطاطايبة في الما ومرحيةوعليها التوابل وجزر/.../////////
وطبعا على اى حشوة الخلطة نتاعيمش راح نحط خلطة.//////اللى هى{فلفلحاااااااار ..هو الصح هههههه/وفلفل الوان خضر حمر صفر/دبشة او معدونس/فص توم واحد خطاكش صيمين/بصل اخضر/معدنوس/كرفس/زنجبيل/وطبعا ملح وفلفل اسود وكمون وكركم/ وزيت زيتون /وخل/وليمون/وحطيهمفى الخلاط واحطهم في صحن بلاستيكي للاستعمال الدائم}

تقليها في زيت سخون وكثير

وبعد القلى نطلق البخووووور
ونحط القهوة والشاى

ارجو الررررررررد
التعديل الأخير تم بواسطة الخضر1 ; 21-08-2010 الساعة 12:17 PM